На Житомирщині піротехніки знищили 20 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн

  9 квітня група піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Житомирській області знищила двадцять вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. Усі боєприпаси виявлено у Попільнянськомуу районі.

 

  Перший виклик надійшов із селища Попільня. Там працівники викопали п’ять підозрілих знахідок під час земельних робіт по прокладанню труб для водовідведення. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували їх як 5 артилерійських снарядів калібром 76 мм часів минулих війн.

  Ще один випадок трапився поблизу с. Парипси. Так званий «мисливець» за металобрухтом знайшов два підозрілі металеві предмети, що були схожі на вибухонебезпечні, вздовж дороги, що за межами населеного пункту. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, виявили ще 13 металевих предметів, які згодом ідентифікували як 15 артилерійських снарядів калібром 76 мм часів минулих війн.

  Усі боєприпаси піротехніки знищили на полігоні шляхом підриву.

  Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж сповістіть про це за номерами екстрених служб «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтеся його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією.09041934 2

У ДСНС України у Житомирській області

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework