На Житомирщині мешканці села вийшли на протест проти запуску шкідливого виробництва

  Громада села Корощине Олевського району на Житомирщині перекрила дорогу місцевого значення. Люди протестують проти шкідливого виробництва з виготовлення деревного вугілля поблизу села.  Про це розповідає місцевий активіст "Стоп корупції" Олександр Ігнатьєв.

   За його словами, 3 квітня в селі відбулись громадські слухання, на яких обговорювали питання встановлення шести діжок поблизу села. Усі присутні представники громади заявили про свою незгоду, оскільки виробництво передбачає утворення смогу, який є шкідливим для здоров’я тих, хто його вдихатиме, - пише stopcor.org.

"  Підприємці знехтували думкою мешканців та все одно продовжують налагоджувати виробництво", – зазначив активіст в коментарі "СтопКору".

  Цікаво, що у 2016 році аналогічна проблема вже виникала в мешканців сусіднього села Стовпинка. Тоді підприємець із Запоріжжя встановив діжки для випалювання деревинного вугілля попри категоричне заперечення громади. Історія закінчилась конфліктом – обурені люди розгромили самовільно встановлені споруди.

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 12/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework