Чоловік палив суху траву, а спалив сусідський дім. ФОТО

  8 квітня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Несолонь Новоград-Волинського району. Про це вогнеборців сповістили селяни, які побачили густе задимлення над населеним пунктом. 

  По прибуттю чергового караулу рятувальників до місця виклику з’ясувалось, що вогнем охоплено дім, господарчу будівлю та літню кухню. Оцінивши масштабність пожежі,  начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів.

  Силами бійців ДСНС о 15:37 пожежу локалізовано, а о 21:15 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити три будівлі практично вщент. Тривалий час вогнеборцям знадобився для розбирання зруйнованих полум’ям конструкцій та проливання їх водою. Загалом було здійснено 10 підвозів води.

  Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час спалювання сухостою. Чоловік палив залишки сухої рослинності поблизу паркану. Через деякий час він відійшов у своїх справах, а коли повернувся, то полум’я вже перекинулось на паркан та сусідські будівлі.

  Крім того, учора в м. Новоград-Волинський силами двох відділень вогнеборців ліквідовували пожежу в житловому будинку та господарській будівлі. Там вогнем знищено дах та перекриття. Загиблих та травмованих не виявлено. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

IMG c2596af530fd7b6d59a0146a86228aab V

IMG df6e6843321ac429d2babb9cb652e61e V

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 12/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework