Пам'ятник байдужості: «Студенська їдальня» в Черняхові. ФОТО

  Мабуть всі, як жителі так і гості Черняхова звертали увагу на напівзруйновану будівлю, що знаходиться у північні частині населеного пункту. Мова іде про колишню «студенську їдальню», а точніше про те що від неї лишилось. 

  Стоїть ця будівля виставлена на продаж, вже більше 10 років, стоїть руйнується, гниє, осипаєтся, а покупця не має, точніше не було то цього часу. 

  Проходять повз цей об’єкт люди і кивають головою. «Сюди би господаря доладнього», - кажуть вони обурюючись на безгосподарність нашої влади.

  І такий чоловік знайшовся, який погодився купити це приміщення за повну ціну. Хоче придбати столову на радість собі і людям головинський підприємець Олександр Свірчевський.

  Як розповідає чоловік, вже й домовився, і папери ось, ось мали оформляти, як тут грім серед ясного неба, голова правління Сергій Ромашко різко дає розворот і відмовляється продати. Каже, що так йому наказали вищестоящі, скасувати всі домовленості по продажу об’єкту О. Свірчевському. Підкреслює у розмові зі Свірчевським, що команда прийшла від голови РДА М. Жилінського. Да як так, як так можна. 

  Сьогодні немає грошей, щоб з пайовиками розрахуватись, а тут такого клієнта відшили, який з ходу дав повну ціну. А це були б живі гроші у фонд розвитку КСП і людям також.

  Можна здогадуватись, що їдальню спеціально обезцінюють і притримують для когось свого. 

  Олександр Свірчевський має сьогодні серйозний намір капітально відремонтувати їдальню, щоб слугувала людям, а не руйнувалась. 

  В інформаційному просторі події, які пов’язані з колишнім учгоспом «Україна» вже давно стали не новинкою.

  Сьогодні, як відомо в умовах реформування на базі колишнього учгоспу створено КСП «Україна Черняхів-1», іде процес розпаювання майна та земель.

  Нині, місцева «порошенківсько-шоколадна » влада, яка показала свою повну бездарність, опустивши наш район на 25 рейтингове місце в області показує свою недолугість, корумпованість та продажність.

  Через безграмотну фінансово-економічну політику місцевий бюджет втрачає мільйони гривень. 

  А тут живі гроші пропонуються. Гнати таких треба, але їм і так ще недовго лишилось, тому мабуть і хочуть на останок нажитись.

черняхів1

черняхів1

черняхів1

черняхів1

черняхів1

черняхів1

черняхів1

Джерело: "Новини Черняхівщини"

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 15/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework