ЄБРР оголошено торги на постачання 49 нових низькополих тролейбусів для КП «ЖТТУ»

  Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) оголосив тендер на закупівлю нових тролейбусів для  комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

 

  Як йдеться в інформації ЄБРР, у контракт входить  поставка 49 низькополих  12-метрових тролейбусів, комплекту запасних частин і витратних матеріалів, комплекту інструментів та обладнання для обслуговування і ремонту тролейбусів та супутніх послуг.

  «Розвиток комунального електротранспорту міста для мене в пріоритеті. Вчора оголосили тендер по закупівлі 49 тролейбусів для Житомира. Заявки на участь у торгах прийматимуть до 24 травня 2019 року. Чекаємо на тролейбуси через 10-11 місяців після завершення усіх процедур і авансового платежу», - зазначив Сергій Сухомлин.

  Згідно з документом, строк поставки – 37 тижнів після отримання авансового платежу.

  Комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», має намір використати частину коштів позики,наданих Європейським банком реконструкції та розвитку для фінансування проекту модернізації тролейбусного парку м. Житомир.

  Підприємство запрошує підрядників до подання пропозицій для участі в торгах. З деталями можна ознайомитись ТУТ.

  Нагадаємо,  12 грудня 2018 року, під час звіту за 2018 рік  міський голова Сергій Сухомлин розповів, що у 2019 році в рамках проекту модернізації тролейбусного парку КП «ЖТТУ» збираються придбати нові тролейбуси за кошти ЄБРР.

  8 листопада 2018 року депутати надали дозвіл комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» на укладання кредитного договору з Європейським банком реконструкції та розвитку під гарантію Житомирської міської ради.

  Договір позики на придбання нових тролейбусів для міста підписали у Києві 29 листопада.

Джерело: Житомирська міська рада

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Понедельник, 15/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework