На Житомирщині під час пожежі врятовали пенсіонерів

  12 квітня о 17:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Галіївка Чуднівського.

   За вказаною адресою виїхали фахівці 34-го Державного пожежно-рятувального посту. Ще до приїзду рятувальників, сусіди вивели з будинку на свіже повітря подружжя пенсіонерів: 74-річного дідуся та 72-річну бабусю, які на момент виникнення загорання спали. Медики госпіталізували їх до реанімаційного відділення центральної районної лікарні.

  На момент прибуття надзвичайників, усе житло було задимлене. В середині будинку горіли речі домашнього вжитку та полум’я перекинулося на покрівлю поруч розташованої веранди. Керівник гасіння залучив на допомогу ще одне відділення вогнеборців.

  В 18:00 пожежу вдалося локалізувати. Ускладнювало гасіння велике пожежне навантаження оселі – наявність дерев’яних конструкцій всередині та оздоблення стін веранди горючим пластиком. Близько дев’яти разів довелося поповнювати запаси води для гасіння із водойми, розташованої за 1 км від місця події, адже гідрант поруч був відсутній.

  Після тривалого розбирання конструкцій о 20:10 пожежу ліквідували. Вогнем знищено речі в середині будинку та пошкоджено покрівлю веранди. На ліквідацію надзвичайної події залучалося 5 вогнеборців та 2 одиниці пожежної техніки. Причина пожежі наразі встановлюється.

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

    

Последнее изменение Понедельник, 15/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework