Басейнова рада Прип’яті планує на наступному засіданні заслухати Понінківську фабрику

  Заступник голови ОДА – голова Басейнової ради Прип’яті Олексій Ясюнецький провів чергове засідання ради, де затвердили план роботи на 2019 рік.

 

  Вже на наступному засіданні планують заслухати керівництво Понінківської картонно-паперової фабрики щодо процесу встановлення очисних споруд.

 Засідання ради відбулося 12 квітня у Новограді-Волинському за участю представників 7 областей, на території яких басейн річки Прип’ять – Житомирської, Хмельницької, Тернопільської, Львівської, Волинської та Київської.

  «У минулому році ми створили Басейнову раду Прип’яті. Всі формальності пройдені і вже сьогодні ми затвердили план роботи, маємо чіткі кроки і маємо працювати ефективно», – сказав Олексій Ясюнецький.

   План роботи на 2019 рік включає у себе проведення двох засідань – у 1 та 2 півріччях.

  Крім цього, басейнова рада вирішила запросити на наступне засідання керівництво Понінківської картонно-паперової фабрики та заслухати інформацію, як проходить процес встановлення очисних споруд та виконання плану-графіку робіт, про який говорили на спільному засіданні комісії ТЕБ та НС Житомирської та Хмельницької областей.

  Під час засідання також розглянули питання забезпечення регулювання стоку річок в басейні річки Прип’ять у повеневий та меженний періоди – вирішили рекомендувати встановити режими роботи водних об’єктів та основні джерела точкового та дифузного забруднення у басейні річки Прип’ять.

Джерело: Житомирська ОДА

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework