Житомирськими вулицями прогулюється «зелений чоловічок». ФОТО

  Читачі нашого  сайту поділилися світлинами, на яких видно, як одну з вулиць Житомира планує переходити "зелений чоловічок".

  Зауважимо, що фото зроблені в мікрорайоні Корбутівка, по нинішній вулиці Чуднівській (неподалік зупники біля школи та поблизу Монументу Вічної Слави).

  Варто зазначити, що подібна акція, яка покликана вкотре нагадати людям про таку важливу тему, як безпека руху на дорозі та її дотримання, відбувалася й в інших українських містах. Нині ж вже житомиряни спостерігають за цікавим чоловічком, який нагадує всім, що і пішоходи, і водії, взагалі всі учасники дорожнього руху повинні пам'ятати, що вони не одні на дорозі і про безпеку ніколи не варто забувати.   

  А як виявилося згодом, а також якщо говорити серйозніше, то цей кольоровий і яскравий чоловічок - це попереджувальний манекен. І на Корбутівці, зауважимо, він буде не один.

  «На Корбутівці за сприяння депутата Житомирської міської ради Людмили Кропивницької, біля спорткомплексу "Динамо" та ЗОШ №32 по вулиці Чуднівській, встановлено попереджувальні манекени для підвищення безпеки дорожнього руху та безпеки пішоходів.

  Якщо Вам дуже сподобалося таке нововведення, можете в коментарях відправляти СЕЛФІ з цими гарними хлопчиками))

   Але, попереджаємо, ці хлопчики встановлені для безпеки руху пішоходів на нерегульованих переходах! До речі, вони вкриті спеціальною фарбою, яка відблискує світло, щоб фігурки було видно і вночі!!!», — зазначила в дописі житомирянка, користувачка мережі Фейсбук Yulia Petrenko на своїй сторінці, додавши декілька світлин на підтвердження своїх слів.  

170419010 4170419010 5170419010 6170419010 7

170419010 2

170419010 3Новини Житомира

    

Последнее изменение Четверг, 18/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework