У Житомирі відбудеться традиційний фестиваль молодіжної творчості "ПОЛІССЯ FEST – 2019"

  У четвер, 18 квітня, в концертній залі обласного телецентру краща творча молодь братиме участь у традиційному фестивалі молодіжної творчості "ПОЛІССЯ FEST – 2019" в рамках проведення громадсько-мистецькій акції з символічною назвою "Я люблю Україну свою", присвяченої Міжнародному Дню солідарності молоді.

  Цей захід, який щороку проводиться у Житомирі обласним управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту та міським управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту,  вже став улюбленим серед юнаків та дівчат – прихильників сучасної молодіжної творчості.

  Виявилось, що учасників фестивалю доволі багато:у мистецькій частині звучатимуть добре знайомі та нові українські пісні у виконанні фіналістів відомих всеукраїнських телепроектів та лауреатів конкурсів патріотичної пісні  Анастасії Подуст, Наталії Яблонської, Анастасії Навольнєвої, Юлії Нагорної, Анастасії Затолюк, Анастасії Єдлінської, Оксана Мельник, солістів студії "Акорд" і багатьох інших.

  Вагомою частиною заходу стануть виступи численних команд сучасного танцю у найрізноманітніших танцювальних стилях: "T-Squad" , "LadiesDance", "FreeStyleCrew", "ClubLeaders", "StreetChildren" та інших.

  А передпочаткоммистецької акції буде проведено молодіжну патріотичну руханку, конкурс соціальних слоганів "Бережи власне життя", патріотичну акцію "Синьо-жовта стрічка – символ єдності України".

  До речі, навчальні заклади ще мають можливість замовити запрошувальні листівки для своїх студентів. Звичайно, вони безкоштовні, але їх кількість, як і кількість місць у глядацькій залі, дещо обмежена. Для колективних замовлень  телефонуйте: 063-958-87-50.

  Отож, якщо ти молодий і сучасний, завітай у четвер, 18 квітня, о 17 год. до обласного телецентру на молодіжну акцію "Я люблю Україну свою-2018".

  Генеральним медіа-партнером проекту виступила телерадіокомпанія "ЕФІР" та радіо "ХІТ FM", "РЕТРО FM", "Русское" радіо Україна", "Радіо Рокс", "Ера FM", ексклюзивним медіа-партнером – газета "20 ХВИЛИН", головним радіо-партнером – "Житомирська хвиля". Інформаційні партнери –РА "Прайм", газети "Імперія-TV", "Пульс",  "Житомирщина", "Місто", сайти:zhitomir.info,Рупор Житомира,0412.ua,  Житомир Today,dks.com.ua,moemisto.ua, zamkova.info, vgolos.zt.ua, zhitomir.life, zhitomir-online.com, Житомир Експрес.DSC 7141

DSC 7161DSC 7380Організатори заходу

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Среда, 17/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework