Фото з дитячої лікарні в Бердичеві розлютили українців: у таких умовах навіть худобу не тримають

  У мережі показали умови у дитячій лікарні на Житомирщині, які розлютили багатьох українців .

   Місцева мешканка вразила мережу кадрами з Центральної міської лікарні у Бердичеві Житомирської області. Українка висловилася анонімно в групі на Facebook про жахливі умови, у яких доводиться лікуватися дітям, - передає znaj.ua.

  "Хочу з вами поділитися на мою думку дуже сумною інформацією. Я живу в місті Бердичів! 2 дні тому я потрапила в інфекційне відділення зі своєю дитиною (9 місяців) коли я побачила там умови я не те що була в шоці я була в ужасі! Цвіль, холодно, гарячої води немає навіть теплій та, що там говорити, іноді навіть холодної нема! В палаті ми лежати троє з дітьми (6 осіб), серед білого дня прийшла прибиральниця насипала отрути від тарганів там де маленькі дітки 9 місяців 8 місяців і 2 роки!", - пише обурена місцева мешканка.

   Крім того, жінка пише, що в палатах немає навіть дитячих ліжечок, а лампа для кварцування була зламана і покрита послідом тарганів.

  У коментарях користувачі підтримали обурення місцевої жительки. Вони стверджують, що під час перебування в інфекційному відділенні також стикалися з антисанітарією і грубим ставленням з боку медперсоналу. 

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework