Дитячі садочки Малина без тепла: батьки ходять на прийом до мера... у соціальній мережі

  Як не дивно сьогодні це звучить, бо й Президентів там зараз обирають, але у Facebook багато людей не заглядує.

   О, щасливці!

  Тому для цих щасливих людей деякі діалоги із сторінки Шостак Олексійвинесемо на сторінки нашого сайту.

‎  Інна Осадчук‎ до Шостак Олексій
  У Житомирі опалювальний сезон продовжили до 22 квітня. А у Малині це неможливо. Чому?

  Шостак Олексій
Житомир, єдиний в області, опалення не вимикав. Продовжити проблем немає, після зупинення швидко відновити неможливо.

  Інна Осадчук
  Які висновкі?

‎  Віктор Осадчук‎ до Шостак Олексій
  Доброго вечора. Скажіть, чи можна увімкнути опалення в садочку? 15 градусів в спальні це не нормально. Якщо котельня на твердому паливі хіба проблема продовжити опалювати садочок кілька днів?

  Шостак Олексій
  По багатьох закладах не справляються. Я спробую відновити опалення. Прошу не плутати "спробую" з "обіцяю", але обіцяю зробити все можливе для відновлення опалення у максимальній кількості навчальних і лікувальних закладах, в т.ч. і школах.

  Sasha Furmansky
  Пане голово скажіть Ви адекватні??? Спробую !!! Обіцяю!!!
  Де Ваші вольові рішення !!! Відновити це один день!!! Горить Ваш дім а пожежникі Вам ну.... ми с пробуем обіцяти не будемо....
  На Вас покладено обов’язок ми вибрали Вас щоб були прийняті конкретні рішення !!!

  Шостак Олексій до Sasha Furmansky
  Олесандре, спробуйте спілкуватися без образ, тому що міський голова такий же малинчанин як і Ви. І моя дитина також ходить до садочка і зараз там перебуває, але є речі, які не залежать від мого бажання.

  Ці речі пов'язані з технічними та організаційним причинами, а це ліміти газу, без яких газ не подадуть, звільнені сезонні працівники - кочегари на альтернативних котельнях. Саме ці питання нам потрібно зараз вирішити, і ми вирішуємо. Три садочки, які на централізованому опаленні точно не увімкнуться, це 7, 8, 9 хочу я цього чи ні, і моє рішення тут не допоможе. Я не думаю, що ще хтось, крім нас в області зможе запуститися. Подобається чи ні, але я відкритий до спілкування та намагаюся вирішити проблему і пояснити ситуацію.

  Sasha Furmansky до Шостак Олексій
  Якщо я Вас образив пробачте !!!! Все що ви написали це відмовки Я порівнюю Вас з порошенко я не задоволенний я намагаюсь Я навів вам приклад горить будинок а пожежні вибачте ліміт води????
  Де рішення не намагаюсь вирішити а конкретні рішення !!!
  Ну наприклад в кожен клас привезіть по обігрівачу!!! Рішення проблеми так!!!

  Шостак Олексій до Sasha Furmansky
  Олександре, про газ потрібно було домовлятися з Житомиром, треба було повернути звільнених людей на роботу. Ми це зробили, завтра буде тепло, але, ще раз крім 7,8,9 садочків.

  Інна Осадчук
  Сьогодні в школах +14,в садочку +12,в музичній школі + 14.А в кабінеті в нашого мера?

  Шостак Олексій до Інна Осадчук
  У мера та всього виконкому кабінети в Малині, так що температура відповідна - як всюди. Відновлення опалення не залежить від мого або будь кого бажання або небажання, а залежить від можливостей.   Природа іноді вносить корективи в наші плани. Єдине, що я можу зробити, це оголосити канікули до кінця тижня.

  Інна Осадчук
  Природа вносить корективи кожного року,а відключити опалення раніше чим потрібно,від кого це залежило?А тещо в школах і садочках нехватає обігрівачів,і несправна електро проводка.Цю аномалію, спостерігаємо вже 8 років.Скажіть,на роботі, ви,також відгули батькам дасте?

  Шостак Олексій до Інна Осадчук
  Рішення про відключення опалення приймається керівниками самостійно, але з дотриманням вимог законодавства, а саме при середньодобовій температурі не менше 8°. Така умова настала. Я не пам'ятаю, що було 8 років назад, але останні три роки такого не було. Вибачаюсь, але я на роботі і мені важко відповідати. Відправив заступника з начальником відділу освіти по всіх навчальних закладах, щоб розібралися, кому потрібна допомога, в кого проводка несправна, в кого обігрівачів не вистачає, а хто роботу в позаштатній ситуації організувати не може.

  Інна Осадчук до Шостак Олексій
  Дякуємо.

  Тим часом Павло Дзюблик також зафейсбучив (Чи очікувати відеозвернень? Тренд, як не як...)

  «Хочу звернутися до очільників районів (усіх населених пунктів) та ОТГ свого виборчого округу у піблічній площині...

  У зв’язку із зниженням температурного режиму, прошу відновити теплопостачання у заклади соцсфери - першочергово у дошкільні та загальноосвітні заклади освіти, лікарні...».

за матеріалами infomalin.biz

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Понедельник, 22/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework