Малі міста-великі враження

  15 квітня стартував проект «Малі міста – великі враження» -  конкурс культурно-мистецьких проектів громад з населенням до 50 тисяч людей, на який Уряд виділив 50 млн грн. Прийом заявок триватиме до 15 травня (дізнатися, як подати заявку).

  З наступного тижня розпочинається кампанія з проведення інформаційних днів проекту «Малі міста – великі враження» в областях. Як повідомили в Житомирському РВ АМУ, 24 квітня такий захід запланований і у Житомирі.

  Місце проведення: сесійна зала, Житомирської обласної державної адміністрації, майдан імені С.П.Корольова, 12.

  Реєстрація за посиланням   https://docs.google.com/forms/d/17ZFxScYo2iM2_2pbXgHyQHYyoN6o1gVMTPcaJXCFapI/edit

  Асоціація міст України підтримує проведення конкурсу, до складу його експертної ради входять Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан та експерт з розроблення законодавства та управління ресурсами органів місцевого самоврядування АМУ Людмила Даменцова.

  Нагадаємо, у 2018 році пілот конкурсу «Малі міста – великі враження» було реалізовано Асоціацією міст України та Українським центром культурних досліджень за фінансової підтримки Міністерства культури України. У минулому році свої сили у національному конкурсі спробували Андрушівка, Баранівка, Коростень, Новий Завод, Овруч та Олевськ, а проект Коростишівської міської ради «Перлина художнього каменярства» (Парк – купальня садиби графа Олізара) потрaпив до фінaлу конкурсу.

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 23/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework