З'явились деталі аварії, у якій загинув волинський поліцейський. ФОТО

  Смертельна аварія на Житомирщині, в якій загинув волинський поліцейський, трапилася через появу лося на дорозі.

 

  Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області. 

  У ДТП, яка трапилась поблизу села Майстрова Новоград-Волинського району Житомирської області загинув лейтенант поліції Ківерцівського відділу поліції Віктор Соколюк, - зазначає p-p.com.ua.

  Так, у вівторок, 23 квітня, на автодорозі Київ-Чоп водій вантажівки наїхав на тварину, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги. За кілька хвилин в автомобіль, що зупинився через ДТП, в’їхало інше авто, що рухалось позаду у попутному напрямі. 

  Попередньо встановлено, що водій автомобіля ДАФ з напівпричепом, рухаючись у напрямку м. Житомира, на заокругленій ділянці дороги наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Після чого керманич вантажівки, 49-річний житель м. Луцька, зупинився та увімкнув аварійний сигнал.

  Однак за кілька хвилин потому 35-річний водій автомобіля Mersedes Sprinter, не впоравшись із керуванням, скоїв зіткнення з припаркованою вантажівкою. У результаті керманич буса загинув на місці пригоди.

  Нині там працює слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

  Попередня правова кваліфікація − ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин.

original 775b1754b1bbd054b97de0bbde5dd704

original index1

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework