Голландець, що пішки мандрує країнами, відвідав Олевськ

  Голландець Йорхен ван дер Пол вирішив зробити пішу подорож з України в Румунію. В п’ятницю, 5 квітня, він прилетів літаком до Києва зі своїм багажем, вага якого понад 40 кілограм.

 

  Так як переважно він проживає на природі, знарядь для подорожі потрібно багато як для проживання, так і для харчування. Він спакований дуже зручно, через прикріплені великі колеса чоловіку зручно пересуватися будь-якою дорогою.

  Йорхен народився з вродженим комплексом захворювань, рідкісним синдромом ЕЕС. Він має розщеплення піднебіння (в народі «заяча губа»), дефект волосся, шкіри, очей і рук. У 2008 році він проплив зі своєї країни в Молдову на байдарці,  метою чого стало привертання уваги до нової на той час для Молдови практики пластичної хірургії щелепно-лицьового протезування. Свою акцію мандрівник назвав «Усмішки для Молдови». І от, рівно через 11 років, Йорхен вирішив знову відправитися у аналогічну подорож.

  В Олевську Йорхен планував пробути два дні. Втім, залишився на 4 дні, тут святкував і Великдень. З Лугин Йорхен планував йти ґрунтовими дорогами, але через декілька пройдених метрів повернувся і вийшов на трасу Київ-Ковель. Дорогою він не знайшов належного місця для нічлігу, тому ночував просто в декількох метрах від траси. Дощова погода зумовила натирання мозолів на ногах.

  Йорхен поділився, що Олевськ йому нагадує його рідне місто – теж невелике і річка переділяє його на дві частини. Олевчан він також охарактеризував як дружелюбних і чуйних людей. Далі Йорхен відправився у Клесів Рівненської області.

  Наразі чоловіку 52 роки. Розлучений, дітей не має. Проте, вдома його підтримує та чекає його дівчина.25041924 1

Джерело: olevsk-gromada.gov.ua

Новини Житомира

    

Последнее изменение Пятница, 26/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework