На Житомирщині мікроавтобус «наздогнав» УАЗ: одна людина травмована

  Унаслідок ДТП, що сталася 25 квітня на автодорозі Попільня-Ружин (між селами Андрушки та Макарівка), травми отримав пасажир одного з транспортних засобів. Поліцією розпочато досудове розслідування.

 

  Попередньо встановлено, що близько 8.30 водій автомобіля «Volkswagen Т4», 64-річний житель Попільнянського району, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем УАЗ-3303, що рухався у попутному напрямку та за кермом якого перебував 46-річний житель району.

  У результаті ДТП пасажир автомобіля «Volkswagen», 50-річний житель Попільнянського району, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до районної лікарні.

  Наразі у межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події. У водіїв відібрано зразки крові для аналізу щодо вмісту алкоголю.

  Шановні водії! Під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. При потребі виконати маневр, не забувайте переконатися, що це буде безпечно для всіх учасників руху.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 Новини Житомира

    

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework