Малин замовив екологічну експертизу якості повітря

  Малин, в рамках екологічних ініціатив програми Smart City, замовив у лабораторії хімічного аналізу «Public Lab» моніторинг якості повітря у навчальних закладах.

  "На даний час екологічні проблеми виходять на перший план у всьому світі. Наше місто позиціонує себе як «зелене місто», яке переймається проблемами екології. Підтвердженням тому є численні громадські акції та рухи, такі як Екофест, масові прибирання, ініційовані, як громадою, так і владою, зміна умов збору та утилізації ТПВ в місті на контейнерну, будівництво нового полігону ТПВ, участь у різного плану інноваційних проектах, пов’язаних з утилізацією та переробкою сміття, - повідомляє Малинська міська рада.

  Ці заходи проводяться в рамках реалізації міської Програми охорони навколишнього природного середовища та європейської ініціативи «Угода мерів» (підписана у 2017 році), згідно якої місто має зменшити викиди СО2.

  На першому етапі Малин, в рамках екологічних ініціатив програми Smart City, замовило в лабораторії хімічного аналізу «Public Lab» моніторинг якості повітря у навчальних закладах. Забір проб повітря на аналіз проводиться у всіх школах та дошкільних навчальних закладах міста.

  Другим етапом буде загальна оцінка стану якості повітря всього міста та визначення наявності вмісту шкідливих речовин в ньому. Для цього було визначено маркерні відмітки по всьому місту, а саме вулиці Неманихіна, Володимирська, Суворова, Огієнка, Дорошок та Городищанська.

  Результати досліджень, висновки фахівців та пропозиції по покращенню стану повітря нашого міста будуть оприлюдненні по завершенню лабораторних досліджень.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework