На Житомирщині потяг насмерть збив велосипедиста

   На Житомирщині, у місті Коростень, поїзд насмерть збив 15-річного велосипедиста, повідомила прес-служба Нацполіціі в Житомирській області. Інцидент стався напередодні увечері на залізничному мосту, який розташований неподалік переїзду у районному центрі.

  Трагедія сталася 29 квітня близько 17.50 на залізничному мосту, розташованому неподалік переїзду у районному центрі.

  На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції.

  Попередньо встановлено, що пасажирський потяг сполученням «Львів-Бахмут», що рухався з м. Житомира до м. Коростеня, смертельно травмував велосипедиста, 15-річного жителя с. Білошиці, який у цей час їхав у зустрічному напрямку по залізничному мосту.

  Унаслідок отриманих травм хлопець загинув на місці події.

  Нині триває становлення всіх причин та обставин події.

  Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».

  Перед тим, як увійти в небезпечну зону, впевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближені до перону чи платформи та подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга.

 

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework