На Житомирщині екс-інспектора поліції оштрафовано за несвоєчасне подання декларації перед звільненням

  Органи прокуратури Житомирської області продовжують забезпечувати участь у розгляді справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

  Зокрема, за участю Житомирської місцевої прокуратури Богунським районним судом м. Житомира розглянуто протокол про вчинення   правопорушення зазначеної категорії інспектором слідчого відділу  Житомирського відділу поліції ГУНП в області.

  За результатом розгляду, постановою суду інспектора визнано винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

  Установлено, що інспектор поліції, звільнившись із посади 30.06.2018, мав би подати до НАЗК декларацію як особа, яка припиняє діяльність, пов'язану з виконанням функцій держави відразу у день звільнення.

  Однак, в порушення вимог ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», подав таку декларацію несвоєчасно без поважних причин, лише 25.02.2019.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework