У будівництво потужного свинокомплексу на Житомирщині інвестує данська компанія

  Хоча африканська чума свиней все ще поширюється на території України і минулого тижня було повідомлено про два випадки захворювання, свинарська галузь виглядає привабливою для інвестицій.


  Цього року кілька іноземних компаній заявили про плани розбудови свинокомплексів у Житомирській, Львівській та Івано-Франківській областях, - повідомляє meat-inform.com.

   Компанія Agro East інвестувала в будівництво свиногосподарства на Житомирщині. Підприємство буде розраховане на утримання 25 тис. свиней. Комплекс мають ввести в експлуатацію до кінця 2019 року. Наразі побудовано 80% виробничих майданчиків.

  У березні також стало відомо, що німецький інвестор Люк Йоханес Якобус, планує побудувати свиногосподарство на Львівщині. Це буде комплекс на кілька тисяч свиней.

  “Ми маємо 2 підприємства на території східної Німеччини. Це 4,5 тисячі й 5 тисяч свиней. Ми працюємо на високому рівні, дотримуємось екологічних стандартів та вимог щодо благополуччя тварин. Ми хочемо інвестувати в Україну, можливо заснувати ферму, схожу на ті, які вже маємо в Німеччині. Будемо залучати місцеві ресурси, співпрацювати з підприємствами регіону”, – говорить Люк Йоханес Якобус.

  Також минулого року данський проект компанія “Ґудвеллі Україна” інвестувала 4 млн. євро на будівництво м’ясопереробного заводу в Івано-Франківській області.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework