У Десантно-штурмових військах розпочався оперативний збір

  6 травня, у Житомирі розпочався оперативний збір з керівним складом Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

   До оперативного збору, який проходить під керівництвом командувача Десантно-штурмових військ ЗС України генерал-лейтенанта Михайла Забродського, залучаються керівники та офіцери структурних підрозділів командування, командири бригад та окремих військових частин ДШВ.

  Протягом трьох днів, учасники збору підвищуватиму свої знання з питань воєнного мистецтва, будуть обмінюватися досвідом у методиці проведенні заходів оперативної та бойової підготовки підрозділів тощо.

  В перший день, під час лекційних занять, учасники збору обговорювали пріоритетні завдання реформування і розвитку Десантно-штурмових військ, перспективи підготовки військових частин та підрозділів за новими методиками. Також детально обговорювалися питання призову та підготовки резервістів, впровадження сучасної системи кадрового менеджменту, подальшого розвитку інфраструктури ДШВ тощо.

  До речі, до лекційних занять залучалися представники Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, а також Національної поліції України.

  У Навчальному центрі ДШВ, для учасників збору був організований практичний показ підготовки особового складу в системі рукопашного бою «Nippon Kempo». До речі, даний вид японського рукопашного бою активно застосовується в арміях провідних країн світу: США, Великої Британії, Франції, Італії та інших. Невдовзі, він планується бути впровадженим і в Десантно-штурмових військах Збройних Сил України. Адже спеціальна екіпіровка дозволяє навіть при повному контакті, не отримувати військовослужбовцю жодних травми. Також відсутні вагові та вікові категорії, тобто всі рівні як на полі бою.

Прес-служба командування Десантно-штурмових військ ЗС України

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework