Допоможіть встановити обставини смертельної ДТП у Житомирському районі

  8 травня близько 22.45 до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення на узбіччі автодороги біля с. Довжика тіла чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди.

 

  Поліція розшукує причетного водія транспортного засобу, яким було збито загиблого, та встановлює усі обставини.

  Попередньо з’ясовано, що ДТП сталась близько 22 години 8 травня на 5 км автодороги Житомир – Новоград-Волинський, поблизу с. Довжика. Водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода, 33-річного жителя с. Болярки Житомирського району. Від отриманих травм чоловік загинув. Керманич залишив місце вчинення ДТП.

  У рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження правоохоронці встановлюють усі обставини та розшукують водія транспортного засобу, причетного до фатальної дорожньої пригоди.

 Поліцейські звертаються до громадян: якщо ви стали випадковим свідком чи очевидцем вказаної дорожньо-транспортної пригоди або маєте інші відомості про ймовірно причетних до неї осіб, повідомте про це д о найближчого відділення поліції або за телефонами 067-298-24-37 чи «102».

Відділ комунікації поліції Житомирській області

 Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework