Китайці розширять до чотирьох смуг об'їзну дорогу Житомира

  Це має скоротити час подолання об'їзду міста по трасі М-06 вдвічі.

 

  У Житомирській області на дорозі "Київ-Чоп" М-06 триває реконструкція Північної об’їзної Житомира протяжністю 22,5 км, - передає auto.24tv.ua.

  В "Укравтодорі" розповіли, що всього об'єкт поділено на 3 будівельні ділянки. Наразі проводиться облаштування земельного полотна, встановлення водопропускних труб на першій та третій будівельних ділянках (сумарною протяжністю 12,5 км). Також розпочато будівництво трьох шляхопроводів над залізницею.

  У червні планується розпочати роботи з облаштування цементно-бетонного покриття проїзної частини товщиною 26 см.

  Зараз здійснюється будівництво двох нових смуг у напрямку з Києва на Рівне. Після завершення будівництва нових смуг буде розпочато реконструкцію існуючих двох смуг у зворотному напрямку, а рух транспорту тимчасово буде спрямовано по новозбудованих смугах в обох напрямках.

  Проект фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку і Європейським інвестиційним банком, підрядником обрано компанію Sinohydro Corporation Ltd (КНР). Контроль за виконанням робіт виконує незалежний інженер технічного нагляду FIDIC.

  В результаті реконструкції дорога буде розширена з двох до чотирьох смуг. Закінчити роботи підрядник зобов'язаний у червні 2020 року.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework