У незабутню подорож країнами Європи з Житомира відправилися ветерани бойових дій на Сході України

  12 травня у подорож до Лурда вирушили учасники проекту «Bus of Heroes». Завдяки проектові у Франції вперше побувають двадцятеро ветеранів бойових дій на Сході України.

 

  Поїздку ініційовано колишнім військовослужбовцем 30-ї окремої механізованої бригади Олександром Швецовим. Організатор «Bus of Heroes» каже, що такі подорожі є особливим способом реабілітації учасників АТО та ООС.

  Житомирський міський голова Сергій Сухомлин спільно з рідними учасників АТО/ООС та громадськістю провів ветеранів. Міський голова зауважив, що проект фінансово було підтримано депутатами міської ради, бо допомога українським військовим у їх поверненні до повноцінного мирного життя  є обов’язком кожного українця.13051927 6

  «Цього року поїздку присвятили Герою України Василю Мойсею. Олександр Швецов розповів, що Василь все життя мріяв поїхати в паломницьку поїздку до Лурду. На жаль, так його й не побачив. 20 лютого 2014 отримав смертельне поранення на Майдані. Нашим хлопцям та дівчатам бажаю гарно відпочити і привезти з подорожі класні емоції!», - зазначив Сергій Сухомлин.

  Минулого року у межах проекту «Bus of heroes» атовці  вже відвідали Париж, Відень, Брюссель, Рим і Ватикан.

  Цього ж разу, як ми бачимо з дописів на Фейсбук-сторінці Олександра Швецова, в межах подорожі учасники відвідали відоме місце в Республіці Чехія під назвою Прага. Про їх незабутні пригоди пропонуємо поглянути у відео, які оприлюднив Олександр Швецов з Праги в мережі Фейсбук.

{source} за матеріалами Житомирської міської ради Відео Олександр Швецов, Фейсбук Новини Житомира (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tags: подорож мандри місто Житомир проект bus of heroes Опубликовано в: СУСПІЛЬСТВО Твитнуть (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.8"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Оцените материал 1 2 3 4 5 (0 голосов) Другие материалы в этой категории: Житомир історичний: Маєток барона Івана де Шодуара. ФОТО На Житомирщині заборонили рух великовагових авто комунальними дорогами Чуднівської ОТГ Похожие материалы (по тегу) Перед судом постане посадовиця навчального закладу Житомира, яка виправдовувала путіна та чекала на «руській мір» Мандри Житомирщиною: несподівані відкриття, які можна зробити за вихідні Замки, легенди, дрімучі ліси: чому варто поїхати на Житомирщину вже зараз Подорож Житомирщиною: український стоунхендж, дивні костели і маєтки Терещенків Чоловіки у найдревнішій професії, або Історія про те, як хлопець з Житомирщини став відомим порноактором в Америці Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии ОСТАННІ КОМЕНТАРІ Тут дуже гарно на Среда, 06 сентября 2017 11:42 Людина приїхала до нашого міста, ну поплутала… на Вторник, 05 сентября 2017 17:01 Дай Бог здоров'я на Вторник, 05 сентября 2017 16:58 Надайте компенсацію всім пільговим категоріям населення однакову… на Вторник, 05 сентября 2017 13:53 Дуже багато топографічних неточностей. Як може знаходитись… на Вторник, 05 сентября 2017 12:14 Там ще камін був цінний ,та десь… на Понедельник, 28 августа 2017 23:59 Если возможно, сделайте пожалуйста чтобы можно было… на Понедельник, 28 августа 2017 18:06 {source}

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework