Потужна пожежа на Житомирщині: вогонь знищив квартиру у п’ятиповерхівці. ВІДЕО

  Те, що пожежа – то дуже страшно, підступно й непередбачувано, знову переконувалися у Бердичеві, цього разу на Корніловці.

 

  Горіла одна з квартир у п’ятиповерхівці, що у 2-му провулку Червоному. За інформацією місцевих представників ДСНС, людина, котра зателефонувала на «101», аби викликати вогнеборців, сказала, що горить, начебто, електрощитова у коридорі будинку, тож на гасіння відправили одну автоцистерну. Прибувши на місце, рятувальники виявили: палає квартира на 4-му поверсі. Постала задача евакуації – довелося залучати підкріплення. Зрештою, над ліквідацією пожежі, повідомляють рятувальники, працювали три автоцистерни, автодрабина та 15 представників особового складу 9-ї та 4-ї пожежних частин.

  У свою чергу, в обласному управлінні ДСНС України інформують: загалом із п’ятиповерхівки вогнеборці евакуювали 6 мешканців, серед яких – виявлений на ліжку 80-річний дідусь, котрий через інвалідність не міг пересуватися самостійно.

  Наразі можливих версій спалаху полум’я дві, повідомляють рятувальники: або все пішло з коридору та з електрощитової, в якій сталося коротке замикання, або займання відбулося у самій квартирі (можливо, через порушення правил експлуатації нагрівальних приладів).

  Пожежні не дали «червоному півню» накинутися на сусідні помешкання, квартиру ж на 4-му поверсі вогонь знищив повністю. Жертв серед людей немає.

Репортаж Олександра Єжеля, trkvik.tv

Новини Житомира

  

Последнее изменение Среда, 15/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework