В Бердичеві підлітки зупинили потяг, а корова - "Ланос"

  На минулому тижні місто Бердичів, я і всі міста і села України, відзначало Дні пам'яті та примирення та інші святкові дати календаря, про що ми багато писали в попередніх матеріалах.

 

  Але поруч із святковими подіями в місті Бердичеві і районі відбулось чимало різноманітних кримінальних випадків, з якими повсякчас доводиться зустрічатись працівникам правоохоронних органів.

  Так, в неділі увечері неповнолітні поблизу старого переїзду по вул. Пушкіна в м. Бердичеві 28 км., наклали на залізничні колії гіляк в наслідок чого було зупинено потяг №1605, щоб прибрати гіляки, а в п’ятницю водій ДЕУ Ланос викликав поліцію до Гардишівки, де корова пошкодила його автомобіль.

  І це лише найбільш незвичні причини повідомлень, зареєстрованих поліцією. Більш традиційними правопорушеннями, які фіксуються чи не щодня це випадки хуліганства, насилля в сім’ї, шахрайства і звичайно ж, крадіжки.

  Найбільш популярними серед крадіїв є мобільні телефони, ноутбуки та інша персональна електроніка, запчастини, гроші та коштовності. Але на минулому тижні в Бердичеві різко активізувались досить специфічні крадії – крадії іграшок. Так, в ніч з 10 на 11 травня було зламано замки з магазину іграшок по вулиці Шевченка, 18 звідки вкрали два велосипеда та інші речі, а вже наступної ночі грабіжники залізли до складу іграшок поблизу центрального ринку, звідки вкрали товару на суму більш ніж тисячу доларів.

  Також працівників поліції двічі на минулому тижні викликали на місця, де були знайдені вибухонебезпечні предмети: по вулиці Піонтковського поблизу гаражів діти знайшли іржавий снаряд та поблизу очисних споруд по вулиці Чуднівській теж знайшли снаряд часів другої світової війни.

   Гарною прикметою є те, що багато повідомлень до поліції роблять небайдужі громадяни нашого міста, і за їх допомогою багато злочинів було розкрито, а ще більше було попереджено, але на жаль, помітного зниження кримінальних та адміністративних порушень поки що в Бердичеві не спостерігається.

   Багато в чому на це впливає наявність в місті і районі аж трьох закладів виправної системи, і їх «випускники» часто осідають в нашій місцевості, широке розповсюдження наркотиків та дешевого алкоголю. На жаль, останні фактори стосуються не лише нашого Бердичева, а й усієї України.

  А поки що, доводиться бути пильним, ставити грати на вікна, міцні замки в двері, носити з собою балончика, бути обережним на вулицях, допомагати ближнім і працівникам поліції та не втрачати здорового глузду.

Олександр Доманський, rio-berdychiv.info

 Новини Житомира

  

Последнее изменение Среда, 15/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework