Пожертвував своїм життям за утопічне майбутнє давно загиблої "імперії зла": На позицію бійців 30-ої бригади напав бойовик із гранатою

  13 травня вранці бійцями одного з підрозділів 30 ОМБр було знешкоджено озброєного бойовика незаконних збройних формувань, який намагався приховано рухатися в бік наших позицій.

   Про це повідомляють на Facebook-сторінці 30-ої бригади. 

  "На голосове попередження українських бійців зупинитись та скласти зброю, горе-бойовик відкрив вогонь по нашим військовослужбовцям, які в свою чергу адекватно відповіли з рівнозначної зброї. В ході нетривалої перестрілки непроханий гість отримав поранення. Розуміючи, що на допомогу своїх "таваріщєй" розраховувати поранений не може, а першу медичну допомогу надаватимуть як завжди лише "злі укропи", він вирішив героїзувати себе та увіковічнити своє прізвище: засунув гранату під бронежилет у спробі підірвати всіх, хто матиме намір наблизитися і спробувати допомогти нещасному. Та граната здетонувала раніше задуманого.

  Проте, якби загиблий менше вірив своїм «політрукам» та російським пропагандистським ЗМІ про "кровожерливість бендерівців" і знав, що всім пораненим українська сторона ЗАВЖДИ надає медичну допомогу, дотримуючись Женевських конвенцій (як це було 19 лютого на цьому ж напрямку, коли пораненому противнику було кваліфіковано надано першу медичну та відвезено до шпиталю), то поранений мав би усі шанси жити замість вкорочувати собі віку.

  Тому, якщо хтось із ворожої сторони зараз читає цей пост, знайте - військовослужбовці Збройних Сил України дотримуються "законів та звичаїв війни", прописаних ще сторіччя тому, а отже йти на крайнощі та жертвувати своїм життям, як це зробив сьогоднішній небіжчик, за утопічне майбутнє давно загиблої "імперії зла" не варто за жодних обставин.

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 16/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework