На Житомирщині засуджено до 4-х років позбавлення волі чоловіка, який пропонував одну тисячу доларів США неправомірної вигоди керівництву слідчого відділу поліції

  Прокуратурою Житомирської області здійснено публічне обвинувачення у справі стосовно 37-річного жителя Закарпатської області, який запропонував та надав неправомірну вигоду службовій особі, яка займає відповідальне становище.

  Органом досудового слідства зібрано достатньо доказів, які досліджені та підтверджені у судовому засіданні, щодо пропозиції надання чоловіком однієї тисячі доларів США слідчому та заступнику начальника слідчого відділу Житомирського відділу поліції безпосередньо у службовому приміщенні.

  Зокрема установлено, що будучи фігурантом кримінального провадження за фактом шахрайства, вчиненого спільно з іншою особою, чоловік намагався повернути свій автомобіль марки «Mazda», вилучений та розміщений на майданчику для тимчасового зберігання, вдавшись до підкупу слідчих.

  Однак, протиправний спосіб «вирішити питання» закінчився для нього сумно: зловмисника затримали та за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди службовій особі розпочали ще одне кримінальне провадження.

  Вироком Богунського районного суду м. Житомира від 13.05.2019 чоловіка визнано винним у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 369 КК України та призначено покарання у виді 4-х років позбавлення волі без конфіскації майна.

Прокуратура Житомирської області

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework