«Євробус» у Житомирі. ФОТО

  17 травня у Житомир приїхав «Євробус». Це автобус, що мандрує містами України задля поширення інформації про Угоду про асоціацію з Європейським союзом та можливості, які відкриває дана угода для молоді, бізнесу, громадянського суспільства, органів влади та всіх верств населення.

 

  Зупинка «Євробусу» в Житомирі - Старий бульвар, 7, а саме у Житомирському національному агроекологічному університеті.

  Біля «Євробусу» розгорнулося справжня європейське містечко.

  На всіх відвідувачів чекають лекції, інформаційні стенди та відеоролики про відносини України з Європейським Союзом, зустріч з представниками Делегації Європейського Союзу в Україні та показ короткометражних фільмів.20051910 2

  Поки дорослі спілкуються з експертами проекту «Євробус» та ознайомлюються з інформацією про ЄС, маленькі житомиряни  граються: беруть участь у вікторинах, малюють, складають пазли та ін.

  Кожен бажаючий може долучитися і до розіграшу призів: для цього необхідно зробити фото з #eurobus_2019.

  Заходи триватимуть  до 21:00 год.

  Проект «ЄврОбус» реалізується ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» за підтримки проекту «Імпакт - Підтримка імплементації ЗВТ в Україні, Молдові та Грузії» (GIZ), що втілюється у рамках Регіонального фонду Східного партнерства з питань реформи державного управління (GIZ). Проект «ЄврОбус» має на меті створити платформу та залучити різні зацікавлені сторони до відкритого діалогу про переваги і виклики Угоди про асоціацію та впровадження ЗВТ в Україні.

  Більше фото за посиланням.20051910 3

20051910 420051910 5Джерело: Житомирська міська рада

 Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework