Як молоді строковики стають справжніми українськими десантниками

  На Житомирщині триває курс загальновійськової підготовки військовослужбовців строкової служби, призваних до лав Десантно-штурмових військ Збройних Сил України на весні цього року.

 Протягом місяця, в польових умовах, молоді десантники під керівництвом досвідчених офіцерів та сержантів опанували ази ратної справи. Зокрема вивчали основи вогневої, тактичної, фізичної, психологічної, інженерної підготовки, захисту від зброї масового ураження, тактичної медицини тощо.

  Під час занять з тактичної підготовки, строковики-десантники навчалися пересування по полю бою, дії в складі патрулюючих, штурмових та розвідувальних груп. А в разі виникнення вогневого контакту збоку ймовірного противника - його виявлення та подальше знищення.
Попри постійні польові заняття та фізичні навантаження, інструктора з гордістю відмічають велике бажання своїх юних підлеглих, поступове їхнє становлення на шляху формування себе як майбутнього українського десантника.

  Вже завтра, молодим десантникам будуть вручені марунові берети, після чого вони в урочистій обстановці складуть Військову присягу на вірність українському народові.
Проте, курс загальновійськової підготовки продовжуватиметься й надалі. Для новоспечених воїнів ДШВ заплановані обкатка танком, вогнева штурмова смуга та повітрянодесантна підготовка.

десант1

десант1

десант1

десант1

десант1

  Прес-служба командування Десантно-штурмових військ ЗС України

Новини Житомира

 
 
    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework