На Східній у Житомирі знову провалився асфальт. ФОТО

  На перехресті вулиць Східної та Грушевського, поблизу зупинки громадського транспорту, провалився асфальт. На дорозі утворилась яма діаметром приблизно 1 метр та глибиною у півтора.

  "Аварія трапилась через зношеність комунікацій, пояснює головний інженер КП «Житомирводоканал». Втім, відремонтувати цю ділянку підприємство поки не може, бо ремонтні бригади працюють над ліквідацією пориву на ще одному колекторі в історичному центрі міста, про це повідомляє zhitomir.info.

  «Це зношеність мереж. В 60-х роках ті колектори будувались, відбулась бетонна газова корозія самого колектора зверху. Зверху вже повністю розвалений бетон. Є навіть фотографії, в якому жахливому стані ця труба. Але на даний час ми працювати на колекторі не будемо, бо у нас зараз також прорив колектора на вулиці Басейній. У нас там невелике НП (надзвичайна подія, - ред.), ми до нього не можемо дібратись, бо там насипи та болото. Зараз ми викладаємо туди дорогу, щоб дійти до колектора. У нас одна бригада, і отакі неприємні новини. На Басейній теж колектор 600 діаметра, працюємо поки там. Коли зробимо там, тоді вже поїдемо на вулицю Східну», - повідомив у телефонному коментарі головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергі Єрьомін.

  На ремонт колектора на вулиці Східній необхідно близько 10 мільйонів гривень. Втім, поки таких коштів для заміни мереж немає.

  «Те, що колектор зношений, говорили вже не один раз. Виносили не один раз це питання на розгляд мерії. Там заплановано 9,5 мільйонів. Але поки так нічого і не відбулось. Аварійні ділянки ми міняємо, стараємось роботи виконати. Ну, а водіїв я прошу бути обережними», - сказав головний інженер водоканалу", - зазначено в матеріалі.

c239ffde76b02f70590345e29adce572 w859 h569

c87dbd039b24f764ac8bdf31571925cb w859 h569

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework