У Коростенському районі  селяни, шукаючи метал, знайшли два вибухонебезпечні предмети

  22 травня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила два вибухонебезпечні предмети часів минулих війн, що були виявлені напередодні в двох населених пунктах Коростенського району.

  Перший виклик до Служби порятунку «101» надійшов із с. Каленське. Як з’ясувалося, чоловік займався пошуками металу на території поля поблизу свого села. Обстежуючи металошукачем місцевість, він натрапив на підозрілий предмет. «Мисливець за металом» почав відкопувати знахідку і припустив, що це щось схоже на військовий боєприпас. Тому він не наважився самостійно вилучати небезпечний предмет із землі.

  Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику ідентифікували знахідку як ручна граната Ф-1 часів минулої війни.

  Ще один небезпечний предмет, а саме 50-міліметрову мінометну міну часів минулих війн, металошукачі знайшли також у лісі поблизу с. Першотравневе.

  Шановні громадяни! Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж сповістіть про це за номерами екстрених служб «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтесь його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією для випадкових перехожих.27051913 1

27051913 2У ДСНС України в Житомирській області

 Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 27/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework