Проект №9 Бюджету участі: колектив школи на Житомирщині мріє про спортивний майданчик. ВІДЕО

  Про оновлений спортивний майданчик перед школою зі штучним покриттям та сучасним спортивним обладнанням мріє учнівсько-вчительський і батьківський колектив загальноосвітньої 8-ої на Бердичівщині.

   Від мрій – до дій! Відповідну проектну пропозицію оформили й подали на голосування Бюджету участі, котре відбудеться із 10 по 21-е червня. Нині головне – мати щонайбільшу підтримку голосів, аби отримати на реалізацію проекту омріяних 1,5 млн. грн.

  Каже мама трирічного малюка, котра часто приходить із дитиною на шкільний майданчик.

  Не лише уроки фізкультури – і час дозвілля діти полюбляють проводити на цій території, знають батьки. І добре було б мати сучасний майданчик.

  Згідно проектної пропозиції, орієнтовна площа майданчика – 42Х22 м. Ремонт його передбачає, з-поміж іншого, облаштування огорожі, поліуретанове покриття, встановлення гімнастичного й іншого спортивного обладнання, звісно, й лавок тощо. Реалізація ідеї, що відноситься до великих проектів Бюджету участі, на думку освітян, не лише зміцнить здоров’я школярів та дітей мікрорайону, дасть змогу проводити не тільки командні змагання та спортивні заходи, а й уроки фізичного виховання, адже у 8-ій немає спортзалу.

  Голосуйте за проект №9 – закликають і просять бердичівлян батьки, вчителі, керівництво та учні 8-ої школи.

  Нагадуємо: проголосувати за проекти Бюджету участі можна буде із 10 по 21 червня у приміщенні міськвиконкому або онлайн, не виходячи із дому, скориставшись сайтом міської ради.

Джерело: trkvik.tv

 Новини Житомира

  

Последнее изменение Вторник, 28/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework