На базі ЖНАЕУ та Музею космонавтки відбудеться Національний форум «Корольов. Космос. Житомир»

   Тематичні експозиції, міні-дискусії, виставки, майстер-класи, конкурси та презентації підприємств та установ космічної галузі чекатимуть на учасників Національного форуму «Корольов. Космос. Житомир».

 

  Захід пройде у суботу, 1 червня, на базі Музею космонавтики ім. С.П.Корольова та Житомирського національного агроекологічного університету.

  Урочисте відкриття Форуму відбудеться о 10.00 год. у Музеї космонавтики ім. С.П.Корольова.

   Після цього усі бажаючі зможуть ознайомитись із тематичною виставкою «Людина і космос», яка діятиме до 15.00 год. на території музею.

  Учасники форуму також долучаться до дискусійної платформи «Міжвідомча взаємодія з питань провадження космічної діяльності в Україні», яка триватиме із 13.00 год. до 16.00 год. у ЖНАЕУ.

  Форум проходитиме з метою привернення уваги творчої молоді до вивчення космосу, залучення її до космічних досліджень, популяризація в суспільстві знань про космос і космічні технології та можливості їх практичного застосування у різних сферах життєдіяльності суспільства.

  Захід відбудеться під патронатом Державного космічного агентства України та Національного центру управління та випробування космічних засобів.

  Детальніше дізнатися про захід та зареєструватися можна ТУТ.29051933 2

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework