Реконструкція тротуарів у Житомирі: що змінилося за останні декілька років? ФОТО

  У Житомирі  реконструкція тротуарів розпочалася ще влітку 2016 року і триває досі. Зазанчимо, що вартість робіт  вираховується у десятках мільйонів гривень.

   Загалом за три роки відреконструйовані наступні ділянки: частина вул. Велика Бердичівська, по вулиці Київській (від майдану Соборного до вул. Небесної Сотні), а також вулиця Театральна.

  Але чи насправді все так чудово зроблено, як розповідають владні структури?

  По-перше, для того, щоб тротуарна плитка служила роками, потрібно вірно, професійно, надійно і якісно її покласти. Особливу роль відіграє ще й погода. А у нас, як ми знаємо, плитку клали навіть у дощ, і це свідчило про те, що вона буде покладена неякісно.

  По-друге, майстри, які кладуть плитку, постійно змінюються і не виключено, що більшість із них не є професійними.

  По-третє, підрядники розрили все, і це заважає вільно пересуватись і автомобілям, і жителям міста.

  Але однією з найголовніших проблем залишається те, що зміни відбуваються перважно в центрі міста, хоча є й багато інших вулиць, де тротуари у жахливому стані.

  Все частіше житомиряни нарікають, що плитка укладена нерівно, вона хитається при наступанні на неї. При якісному укладанні такого не мало б бути. Також помітно, що плитка між собою різного розміру.Загалом, є велика кількість недоліків та порушень, пов’язаних із реконструкцією тротуарів.

  Але не варто робити поспішні висновки про якість, адже зараз, в більшості випадків, це і справді виглядає краще, ніж було. Чекаємо закінчення роботи, щоб можна було повністю її оцінити. І, звісно ж, не все так погано в нашому домі, як то кажуть. Добре, що відбуваються хоч якісь зміни. Наразі ж ми хочемо показати у фоторрепортажі, в якому  стані знаходяться деякі тротурари на житомирських вулицях. 29051937 1 29051937 2 29051937 3 29051937 4 29051937 5 29051937 6 29051937 1 29051937 1 29051937 1

Катерина Косякевич

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework