До Житомира знову завітало найсмачніше Свято Морозива від компанії «Рудь»

  Є один день у році на Житомирщині, та й, власне, в різних куточках України, який із нетерпінням чекають як діти, так і багато дорослих — це родинне, найсолодше та найсмачніше Свято Морозива, яке вже вп'ятнадцяте відбулося в Житомирі 1 червня, у День захисту дітей.

  Цього року ще більше атракціонів, активностей, навіть новий корпоративний герой — Їж у шапці, який разом з корівкою Маняшею, слоном Пустунчиком та слонихою Пустункою увесь день розважали дітлахів на майдані ім. С. П. Корольова та Новому Бульварі, де й розгорнулося імпровізоване містечко розваг.
  Окрім добре знайомих активностей, є цього року й чимало нововведень, серед яких і інстапринтер: всі гості свята, які під час проведення заходу викладали світлини в Інстаграм, мали змогу роздрукувати фото зі своїх профілів у цій соціальній мережі на Святі Морозива.
Варто зазначити, що цього року знову діє спрощена система відвідування атракціонів — гості могли отримати 1 квиток на будь-який атракціон, всього лише придбавши порцію будь-якого смачненького морозива. Для багатьох приємністю стало й те, що більшість активностей охочі могли відвідати абсолютно безкоштовно.01011914 2  Майстер-класи, холодні смаколики, цікаві атракціони, конкурси, призи та подарунки — це лише невеличка частина того, що створює надзвичайну, затишну родинну атмосферу на Святі Морозива.
«Вже понад 14 років наша компанія «Рудь» реалізовує Свято Морозива. За всі ці роки було організовано та проведено сотні свят в різних куточках України, які згуртовують та об'єднують родини й дарують нашим шанувальникам радість: дітлахам і дорослим, в маленьких містах і великих обласних центрах. В усіх куточках нашої держави ми даруємо позитив, єдність, порозуміння, емоції добра, тепло. Не дарма наше свято має і патріотичне спрямування, оскільки лише з любов'ю до рідної землі, до нашої Батьківщини і проявляється любов до ближнього. Зичу всім приємних вражень, незабутнього та веселого відпочинку на нашому Святі Морозива! Обіцяю, що компанія «Рудь» і надалі буде впроваджувати нові соціальні проекти, тішити наших споживачів смачною та якісною продукцією», — зазначив президент Компанії «Рудь» — АТ «Житомирський маслозавод» — Петро Рудь у вітальному слові під час урочистого відкриття свята.01011914 3   Цього року з-поміж багатьох активностей, розваг та атракціонів, усі охочі могли спробувати виготовити й цікаві вироби: іграшки, подарункові коробочки, закладки, прикраси для волосся, тощо.
  Гарною новиною стало й те, що оновлено парк атракціонів! П’ятнашки, міні-гольф, рибалка, особливі водяні та танцювальні батли, надзвичайно велика кількість інших веселощів по-справжньому запам’яталися всім, хто брав участь у численних розвагах на святі «солодкого холоду». І справді отримали 100% радості, позитиву, гарного настрою та незабутнього відпочинку в колі сім’ї, оскільки Свято Морозива — це вже традиційний, щорічний, родинний захід. Цього року свято вповні виправдало своє нове гасло на 2019 рік – «100% святково!» від виробника морозива №1 — компанії «Рудь».01011914 4  Звичайно ж, коли щаслива дитина, тоді задоволені і її батьки. В цьому вкотре переконуєшся, побувавши на святі «солодкого холоду» від компанії «Рудь», адже радісні посмішки й очі дітлахів, їх щирі емоції – це чи не найкраща гарантія того, що свято вдалося на славу! А відвідувачі вже з нетерпінням чекають наступного року, аби знову отримати ті неймовірні, незабутні емоції, які подарувало їм найсмачніше Свято Морозива від компанії «Рудь».01011914 5

01011914 6 Новини Житомира

  

Последнее изменение Воскресенье, 02/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework