В Житомирі водій збив молоду жінку неподалік пішохідного переходу

  Про аварію в соціальних мережах повідомили очевидці-житомиряни.

 

  «Повертаючись з відпочинку у Житомирському гідропарку, ми стали свідками ДТП біля КП «Житомирводоканал»... На наших очах було збито молоду жінку... майже на пішохідному переході... Зразу зупинилися. Чоловік викликав 102 і 103, а я перейшла дорогу і підійшла до постраждалої...

  Всі пояснення і свідчення надали патрульній поліції. Перебували на місті більше двох годин. Дай Боже, постраждалій вижити, бо травми тяжкі. Як її не побачив водій, не знаю. Він був тверезий поруч, дзвонив в ті ж служби. Небайдужих людей багато, але бачили, що чіпати непритомну жінку не можна.

  Хтось нападав на водія, хтось приносив аптечку з нашатирем... По факту, що вражає! Патрульна поліція прибула через 15 хвилин. Швидка через 20-25 хв. На обурення людей ми почули, що в місті сьогодні патрулює 8 машин, а швидких — 2!!! Всі водії розуміють, що в районі пішохідного — це вина водія. Звертаюся до пішоходів! НЕ РОЗМОВЛЯЙТЕ ПО МОБІЛЬНОМУ! (коло постраждалої лежав мобільний, сумка була закрита!) Вона йшла на базу відпочинку, де її чекав чоловік, як з'ясувалося пізніше... Ходіть тільки по пішохідному, бо ВОНИ ЗОВСІМ ЗТЕРТІ і НЕ ВИДНО ЇХ!!! Знак є, але він нагорі. Відпочивайте якось без..., чи менше пийте... Поруч двоє п'яних на скутері... почали втікати, коли люди звернули на них увагу. Перехожих також підбуханих було немало...

  А на кону життя і здоров'я! P.S. ЧОМУ ЗА ГРОШІ ГРОМАДИ З МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ НЕ ПОКРАШЕНІ РОЗМІТКИ НА ДОРОГАХ і ПІШОХІДНІ ПЕРЕХОДИ??? ЧОМУ ТАК МАЛО ШВИДКИХ???

  Хто відповідальний за безпеку на дорогах??? Дякую небайдужим людям, молодим хлопцям-велосипедистам. ВСЕ!», — розповіла житомирянка Діана в дописі на своїй Фейсбук-сторінці.

 Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework