На Житомирщині прокуратура попередила протиправне використання 200 тис грн бюджетних коштів

  Органами прокуратури Житомирської області систематично проводиться моніторинг інформаційно-телекомунікайної системи «PROZORO» щодо законності проведення закупівель товарів та послуг за бюджетні кошти, а в разі виявлення порушення – вживаються вичерпні заходи реагування.

  Так, Бердичівською місцевою прокуратурою, за результатом аналізу тендерної документації щодо закупівлі робіт на суму 200 тис грн для капітального ремонту районного будинку культури заявлено позов про визнання недійсним укладеного договору між замовником та виконавцем.

  Йдеться про те, сектором культури однієї з райдержадміністрацій здійснено закупівлю щодо проведення капітального ремонту по заміні покрівлі районного будинку культури.

  Однак установлено, що пропозиція переможця торгів – приватного підприємства - не відповідала кваліфікаційним критеріям, встановленим тендерною документацією. А тому, відповідно, до ч. 1 ст. 30 Закону України «Про публічні закупівлі», вона мала б бути відхиленою.

  Лише після прийняття судом справи до провадження, відповідачами визнано законність вимог місцевої прокуратури та розірвано відповідний договір.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 04/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework