Пішохід загинув, водій – у лікарні: у Новоград-Волинському районі дві ДТП

  Перша фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 31 травня близько восьмої вечора біля Наталівки. 

  За даними правоохоронців, водій автомобіля Mitsubishi Lancer, 49-річний житель Вінниці, рухаючись у напрямку Житомира, збив пішохода. 45-річний житель міста з велосипедом у руках переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, - повідомляє novograd.city.

  Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.  Нині всі обставини ДТП з’ясовують у рамках розслідування кримінального провадження.

Наступного дня нетверезий водій зіштовхнувся із вантажівкою. Унаслідок ДТП водій легковика отримав травми. Поліцейські встановлюють усі обставини події у рамках розпочатого кримінального провадження.

  Повідомлення про ДТП, що сталася  на 225 км автодороги Київ-Чоп, поблизу Анети, надійшло до поліції 1 червня близько 4.00.

  На місці події поліцейські з’ясували, що водій автомобіля Volkswagen Passat, 38-річний житель Баранівського району, врізався в напівпричеп вантажівки Renault Magnum 440.

  У результаті ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження та доставлений до Новоград-Волинської лікарні. Там і виявили, що він в стані алкогольного сп'яніння (1,8 проміле при допустимій нормі – 0,2).
Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 04/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework