Кого хочуть зобразити на першому муралі Бердичева? ВІДЕО

  На засіданні містобудівної ради у Бердичеві розглянули детальний план території по вул. Короленка, 27а (попередньо питання пройшло громадські слухання).

 

  Ділянка, пл. 2 га, це приватна власність, знаходиться в районі перехресть вул. Лілії Карастоянової та Короленка. Що ж є в межах розробки детального плану?

  Детальним планом пропонується вирівняти так звані «червоні лінії» в однакових розмірах, зміни в напряму житлової вулиці, санітарно-захисна зона, розміщення АЗС.

  Розглянули на містобудівній раді й детальний план території по вул. Цадека,1 із метою майбутнього будівництва торгівельного комплексу. Детальним планом передбачено стоянки у 3-х місцях, а також дещо запропоновано на перспективу, для майбутнього розвитку міста, так як перехрестя Житомирської і Цадека є досить небезпечним аварійним відрізком дороги.

  До уваги членів містобудівної ради представили й схему реконструкції нежитлових (цокольних) приміщень під експлуатацію, у будівлі неподалік центрального ринку, по Житомирській,8.

  На першому поверсі будинку, що по пров. Тихому,2 планують реконструювати квартиру під магазин промислових товарів.

  Як один із заходів у рамках «Бальзак Фесту» на ТЦ «Галерея Бальзак» є задум розписати одну із зовнішніх стін приміщення, нанісши зображення закоханих Бальзака і Ганської. Розпочати роботу над першим у місті муралом планують незабаром.

  Одне із останніх питань засідання містобудівної ради стосувалось встановлення на вул. Молодогвардійській, біля пам’ятних знаків жертвам Голокосту та Праведникам народів світу, ознайомчих 5-ти стендів у рамках втілення німецького проекту «Захистимо пам’ять».

Джерело: trkvik.tv

 Новини Житомира

  

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework