Містяни просять облаштувати в Житомирі оглядові майданчики

  Відповідне звернення з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради.

 

   «Створити належні умови на вже існуючих оглядових майданчиках міста та створити оглядовий майданчик на вулиці Троянівській, неподалік Центру науково-технічної творчості.

  Попри наявність у місті кількох оглядових майданчиків, побачити чарівні краєвиди, які мали б відкриватися для житомирян, просто неможливо. Адже вся територія заросла деревами та чагарниками, які закривають краєвид. Тому пропоную розглянути питання щодо вирізання дерев та кущів, які заважають огляду на оглядових майданчиках біля Монумента Слави та на Замковій горі, неподалік Магістрату, на черговому засіданні виконавчого комітету.

  Крім того, пропоную облаштувати ще один оглядовий майданчик на вулиці Троянівській.

  Переконаний, що після того, як комунальні служби розчистять чагарники та дерева, не лише житомиряни, а й туристи почнуть відвідувати згадані майданчики. Разом з тим, на мою скромну думку, така ініціатива зробить Житомир привабливішим та комфортнішим для місцевих жителів та туристів», — зазначив автор петиції.

  Наразі звернення отримало вже 30,4% від потрібної кількості підписів. Наразі триває їх збір. Підтримати петицію можна тут.

 Новини Житомира

  

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework