Володимир Кропивницький вважає, що діяльність Сергія Сухомлина несе загрозу життєдіяльності міста

  З такою заявою він виступив сьогодні на сесії міської ради.

«Більше ніж пів року я прошу міського голову закінчити свою брехливу риторику  та розглянути на сесії міської ради невідкладні питання щодо проблеми комунікацій водовідведення (каналізування) в районах, де великими темпами йдуть забудови багатопорхівок —- райони КОРБУТІВКИ, КРОШНІ, - прокоментував Інсайдеру Житомира  свою заяву Володимир Кропивницький. 

   - На сесії обласної ради ще наприкінці 2018 року я поставив Сергію Сухомлину чітке питання  щодо даної існуючої загрози екологічної катастрофи в Житомирі! 

  На що він під стенограму відповів, що забудовники за власні кошти побудують нові каналізаційні мережі.

  Я зробив депутатські запити у всі відповідні інстанції ініціював проведення нарад з профільним заступником та керівництвом водоканалу і отримав фаховий висновок —: що існуючі мережі не впораються з навантаженням, оскільки є технічно застарілими та їх потужність вдвічі нижча ніж потрібно.

  Двічі просив Сухомлина винести дане питання на сесію та передбачити фінансування на проектування та будівництво нової гілки водовідведення!!!

  Але віз і нині там!
  Тому я вважаю, що своїми діями мер Сухомлин несе загрозу життєзабезпеченню  нашого міста та його дії можуть привести до екологічної катастрофи в Житомирі», - зазначив Володимир Кропивницький.

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 06/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework