1125 маленьких житомирян відпочинуть у таборі «Супутник» у 2019 році

  4 червня  відбулось урочисте відкриття табору «Супутник».  Початком події став фестиваль малюнків «Супутник єднає друзів». Після чого розпочалась святкова лінійка з кульками та флешмобом. 

   Директор закладу, Любов Ковальчук розповіла: «1 червня до нас заїхало 225 діток, їх вік від 7 до 18 років. За повну вартість путівки в нашому таборі відпочине 24 дитини, вартість якої складає 5300 грн. на 16 днів, а решта дітей відпочивають за кошти міського бюджету – це дітки учасників АТО, діти-сироти, діти з багатодітних сімей, діти з малозабезпечених сімей, обдаровані діти, а також вісім сімей, де дітки пересуваються на інвалідних візочках».

  Заступник міського голови Марія Місюрова розповіла, що підготовка табору до нової зміни розпочалась у серпні місяці 2018 році, адже потрібно було пройти всі комісії та перевірки.

  «На відпочинок було виділено більше ніж 4 млн. грн. Звичайно, що оздоровлення та відпочинок дітей – це один із пріоритетів Житомирської міської ради. У цьому році в таборі зроблено дуже багато. Близько 1 мільйона гривень було виділено на покращення матеріально-технічної бази. На сьогоднішній день у «Супутнику» буде відпочивати 1125 дітей. В першу чергу це діти, які належать до пільгових категорій. Адміністрація слідкує за тим,  щоб оздоровлення та відпочинок були на вищому рівні. У таборі шестиразове харчування, різноманітне меню, комфортні кімнати. Ми створили усі умови, щоб діти отримували задоволення від перебування у «Супутнику»»,- розповіла Марія Місюрова.

  Також у таборі було здійснено ремонт покрівлі корпусу №5, встановлено альтанку, замінено меблі, облаштовано санітарні кімнати, м’які куточки, а також  оновлено духові шафи.

Джерело: Житомирська міська рада

 Новини Житомира

  

 

Последнее изменение Пятница, 07/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework