Наймолодшому мільйонеру Житомирщини – 25 років, а найстаршому – майже 84

  ГУ ДФС у Житомирській області підбило підсумки відразу декількох кампаній, що проводилися в області.

 

  Стосовно підсумків деклараційної кампанії заступник начальника відділу аналізу та прогнозування надходжень податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб Дмитро Джигора повідомив наступну інформацію, передає zt.20minut.ua.  

  Жителями Житомирщини подано майже 16 тис. податкових декларацій. Загальна сума задекларованих доходів у 2019 році склала 1,2 млрд грн, що на 335 млн більше, ніж минулого року. Платниками податків самостійно визначено податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб – у сумі 21,4 млн грн, порівняно з попереднім роком це на 4,2 млн грн більше. Військового збору 3,5 млн грн, знову ж таки у порівнянні з попереднім роком це на 400 тис. грн більше.

  Серед декларантів є й мільйонери. Доходи більше 1 млн грн задекларували 52 жителі нашої області. Найбільша концентрація мільйонерів у м. Житомирі та Житомирському районі (22 особи), або 42 % від загальної кількості. Якщо ж говорити про вік зазначеної категорії громадян, то з'ясувалося, що наймолодшому мільйонеру – 25 років, він задекларував доходи, отримані від продажу майна. Найстаршому мільйонеру – майже 84 роки, і він задекларував доходи, отримані за межами України.

Руслан Мороз

Джерело: zt.20minut.ua

Новини Житомира

  

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework