На недобросовісного підрядника новоградського полігону подано позов до суду

  Новоград-Волинська місцева прокуратура заявила позов про розірвання договору підряду про закупівлю робіт за рахунок коштів з державного бюджету в сумі 2700000 гривень, який був укладений між комунальним підприємством Новоград-Волинської міськради з приватним товариством, а також про зобов’язання повернення майна.

  За результатом розгляду позову, рішенням місцевого господарського суду зобов’язано товариство повернути комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради будівельний майданчик, на якому планували спорудження полігону твердих побутових відходів, - розповідає 04141.com.ua.

  Також, в частині розірвання договору підряду судом закрито провадження у зв’язку із закінченням строку його дії. Йдеться про те, що у 2016 році комунальним підприємством Новоград-Волинської міськради укладено з приватним товариством договір підряду, згідно умов якого товариство зобов’язалось у строк до кінця вересня 2018 року завершити роботи по об’єкту «Будівництво полігону твердих побутових відходів у місті Новоград-Волинський» (другий пусковий комплекс).

  Однак, підрядник у встановлений договором строк роботи щодо будівництва об’єкту не виконав та не повернув міській раді будівельний майданчик, на якому зобов’язувався спорудити комплекс.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework