Готель «Житомир» залишиться готельним комплексом, - Розенблат

  Принаймні, так запевняють чиновники та влада Житомира та області.

 

  «6 червня на позачерговій сесії міської ради депутати погодили продаж готелю «Житомир» за 60 млн грн.

  Для порівняння – схожий готель у Вінниці кілька місяців тому продали за 34 млн грн.

  Вже багато років об‘єкт практично не використовується за призначенням, але кожного року на утримання ми виділяємо близько 1 млн грн. Це додаткове фінансове навантаження для міського бюджету.

  Якщо ж кошти вкладає інвестор, це додаткові робочі місця і податки. Влада міста повинна займатися господарськими справами, а бізнесом краще займаються підприємці.

  Крім того, Житомиру не вистачає готелів. Особливо гостро це відчувається, коли необхідно поселити учасників спортивних змагань або гостей, що приїздять на свята. За таких обставин ми не можемо говорити про розвиток туризму.

  Я спілкувався з компаніями, які ведуть готельний бізнес. Щоб зробити з «Житомира» тризірковий готель, треба вкласти мінімум 500 доларів на метр квадратний. Це приблизно 5 млн доларів. Більш доцільно витратити ці гроші на розвиток міста: купити тролейбуси, реконструювати садочок чи школу або зробити дороги.

  Для переселенців, які тимчасово мешкали у готелі «Житомир», ми підготували гуртожиток. Він знаходиться у центрі міста. Умови там хороші, проблем бути не повинно.

  Ще раз дякую депутатам за розуміння важливості цього рішення», — зазначає Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

  «Тема продажу готелю "Житомир" сьогодні стала однією з найактуальніших у нашому місті!

  По-перше, Вітаю ПрАТ "Фаворит Компани" з придбанням об'єкту за повну вартість.

  По-друге, вітаю житомирян! Сподіваюсь, що кошти підуть на ремонт житомирських доріг, які перебувають в жахливому стані. Впевнений, що в майбутньому люди отримають нові робочі місця, об'єкт залишається готельним комплексом, буде працювати для громади, податки будуть надходити у бюджет міста Житомира!», — зазначив 6 червня на своїй Фейсбук-сторінці нардеп із Житомирщини Борислав Розенблат.

 Новини Житомира

  

Последнее изменение Суббота, 08/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework