Завдяки перемозі житомирської студентки всеукраїнська олімпіада з української мови наступного року відбудеться у Житомирі

  Студентка Житомирського музичного училища ім. В. С. Косенка відділу «Фортепіано» Яна Яроцька отримала перемогу на Всеукраїнській олімпіаді з української мови серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста.

  Завдяки такій перемозі у наступному році всеукраїнська олімпіада з української мови проходитиме у Житомирі.

  Про це повідомляє начальник управління культури та туризму ОДА Тетяна Парфентієва.

  «Приємно, коли наші діти показують високий рівень знань. На наступний рік ми маємо передбачити у бюджеті кошти, щоб провести всеукраїнський етап олімпіади на базі Житомирського музичного училища ім. В. С. Косенка», – зазначає Тетяна Парфентієва.

  За словами наукового керівника студентки, викладача училища Жанни Кузьменко, студенти училища вперше беруть участь у третьому етапі Всеукраїнської олімпіади.

  «Коли Яна брала участь вже в обласному етапі олімпіади, її результат набагато випереджав результати суперників. Таким чином ми вперше потрапили на всеукраїнський рівень, до того ж і там отримавши перше місце серед 25 учасників. Такі конкурси дійсно створені для таких дітей, як Яна, – відповідальних та вимогливих до себе», – розповідає Жанна Кузьменко.

  За умовами олімпіади, всеукраїнський етап відбувається у тому закладі, студент якого отримав перемогу у минулому році.

Новини Житомира

 
 
  
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework