На Житомирщині юнак в’їхав у повалене дерево та зламав стегно. ФОТО

  Упродовж минулої доби рятувальники Житомирщини тричі виїжджали для проведення аварійно-рятувальних робіт на дорогах, де позбиткувалася негода. Одразу два випадки подібної допомоги зафіксовано в Любарському районі.

  Зокрема, поблизу с. Стара Чортория через сильні пориви вітру на автодорогу впали дві липи. Аварійні дерева перекрили рух транспорту по одній зі смуг проїжджої частини. Дерева впали в декількох метрах від повороту, де кут огляду незручний, чим ускладнювали дорожню обстановку. Адже при великій швидкості водії могли б в’їхати в дерева, тому що не встигнули б вивернути кермо. Рятувальники розрізали повалені липи та розчистили проїжджу частину.

  Кількома годинами пізніше ті ж любарські рятувальники виїжджали для розрізання одразу трьох повалених верб, що перекрили рух по одній смузі автодороги державного значення поблизу с. Веселка.

  Третій випадок подібного надання допомоги зафіксовано вже сьогодні о 00:27 у с. Кирдани Овруцького району. Там також від негоди на дорогу впало дерево. Вісімнадцятирічний юнак повертався тією дорогою на мотоциклі додому, в’їхав у повалене дерево та зламав стегно. Водії, які стали очевидцями пригоди, сповістили служби екстреної допомоги. «Швидка» відвезла постраждалого до лікарні. Бійці ДСНС порізали бензопилою дерево та прибрали його з дороги.

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 08/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework