Водій, який скоїв у Житомирі ДТП, унаслідок чого загинула пішохід, перебуватиме під цілодобовим домашній арештом

  Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом скоєння жителем Житомира дорожньо-транспортної події, унаслідок якої загинула пішохід.

  7 червня 2019 року, особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого). 

  Також цього ж дня, за погодженням із процесуальним прокурором прокуратури області, подано до суду клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

  Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира від 07.06.2019 до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

  Органом досудового розслідування установлено, що 39-річний місцевий житель, 2 червня цього року, близько 17 год 40 хв, рухаючись на власному автомобілі по вул. Чуднівській, у Житомирі, не взявши до уваги попереджувальний дорожній знак «Пішохідний перехід», порушив правила дорожнього руху та скоїв на нерегульованому пішохідному переході наїзд на пішохода.

   Унаслідок цього жінка, яка переходила через дорогу, отримала тілесні ушкодження, від яких померла у лікарні.

   Досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області.

  Відповідно до санкції зазначеної статті, злочини такої категорії караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework