На Житомирщині рятувальниками ліквідовано пожежу в трансформаторній підстанції та господарчій споруді

  Днями до Служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про загоряння в трансформаторній підстанції одного з підприємств району, розташованого у с. Сокорики.

  По прибуттю рятувальників на місце події з’ясувалося, що на першому поверсі двоповерхової будівлі в трансформаторній підстанції горить трансформаторне масло. На гасіння було подано пінний ствол, і вже о 04:39 загоряння було локалізоване. О 05:15 пожежу ліквідували. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося запобігти вибуху масла з ймовірним поширенням пожежі по всій будівлі та перекиданням її на інші споруди підприємства. У результаті пожежі вогнем знищені 1200 літрів трансформаторного масла та пошкоджена підстанція.

  Одразу по тому о 05:32 мешканці с. Березівка Коростенського району повідомили по лінії «101»  про загоряння господарської будівлі у приватному обійсті. На місце події було направлено підрозділ найближче розташованого 37-го державного пожежно-рятувального поста.

  По їх прибуттю з’ясувалося, що через запізнілий виклик підрозділів ДСНС вогонь поширився по всій будівлі площею понад 100 кв.м. Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення додаткової техніки для підвозу води. Рятувальники встигли винести з приміщення газовий балон та деяку побутову техніку і не допустили перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок.

  О 06:14 пожежу вдалося локалізувати та до 08:30 тривала її ліквідація. Вогнем знищено покрівлю та перекриття господарської споруди, 12 шт. домашньої птиці, господарче майно й речі. Причина пожежі наразі встановлюється.10011914 1

10011914 2У ДСНС України у Житомирській області

 Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework