«Я буду сумувати за тобою…»: бердичівські «разумковці» випустили 60 юних талантів. ВІДЕО

  Якщо багатий врожай зазвичай збирають восени, то у них – двічі на рік. Якщо зібране зазвичай відправляють до комор, то вони одразу та з готовністю діляться.

   Зрощеного, виплеканого й турботливо доглянутого вистачає і на церемонію відзначення «Кращий разумковець», і ось на це традиційне яскраво-хвилююче дійство – випуск. Цьогоріч бердичівський Центр позашкілля ім. Разумкова випустив у позапозашкільне життя 60 вихованців – талановитих, творчих, енергійних.

  Кожен проживає свої роки по-різному: для ЦПО ім. Разумкова 2018-19 навчальний рік був, насамперед, щедрим. Щедро працювали – щедрі здобутки отримували.

  Щодо щедрості їхньої праці… Близько 250 масових заходів за рік. Акції, виставки, конкурси, фестивалі, концертні програми. Та що там перераховувати: у Бердичеві без «разумковців» й справді важко уявити будь-що загальноміське.

  «Що для тебе Центр Разумкова? Чим збагатив? Яким запам’ятається?»… Здається, задай це питання сотні дівчат та юнаків, сотні разів почуєш: «Центр – це, насамперед, велика родина. Кожен гурток чи ансамбль – то особлива дружня сім’я. Ми йшли сюди за неповторними емоціями – із тим, аби потім ділитися ними з іншими. Навчилися працювати, ставити цілі, добиватися успіху, перемагати». Що не слово, то додаток «взаємна»: взаємна підтримка, взаємна допомога, радість – теж взаємна. «У Разумкова» вони навчилися вибудовувати мрії й мету, і відтепер готові перше втілювати, до другого йти.

  Коли відкрити кожне із 60 свідоцтв про закінчення ЦПО ім. Разумкова, звідти випурхне все, чим жили ці діти протягом років відвідування закладу – щирість, чуттєвість, відкритість серця, позитив, приємні сюрпризи і багато чого іншого. Попереду у випускників чимало планів, сила-силенна задумів – і у самого Центру. У 2019-му йому ж, як ніяк, 10 років стукнуло – відтоді, коли художньо-естетичне відділення, екологи-натуралісти та технарі-науковці стали єдиною спільнотою. З цього приводу на День міста планують влаштувати великий ювілейний концерт. Аби вже наступного дня – продовжити працювати. Як завжди, щедро та плідно.

Репортаж Олександра Єжеля

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

  

Последнее изменение Вторник, 11/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework